Partners

Partners van Gardien bedrijfsfysiotherapie

Witte Raaf partner van Gardien bedrijfsfysiotherapieArbodienst de Witte Raaf biedt arbodienstverlening, detachering van bedrijfsartsen, managementtraining en organisatie advisering. De sleutelbegrippen: betrokken, betrouwbaar en bevlogen. Een bijzonder kenmerk van De Witte Raaf is dat de bedrijfsartsen beschikken over ruime managementervaring.

Reavizier partner van Gardien bedrijfsfysiotherapieArbeidsdeskundige Reavizier onderzoekt in hoeverre werknemers gezien hun belastbaarheid geschikt zijn voor hun werk en adviseert over interne, dan wel externe re-integratiemogelijkheden. Tevens geeft Reavizier advies omtrent wet- en regelgeving en geeft zij advies bij bezwaar- en beroepszaken UWV.

Bureau Breedveld partner van Gardien bedrijfsfysiotherapieArbeids-en organisatie psycholoog Bureau Breetveld onderscheidt zich door een vruchtbare combinatie van training, coaching, counseling en organisatie-ontwikkeling. En geeft bijvoorbeeld zeer praktische cursussen op het gebied van ARBO, HRM, leidinggeven en persoonlijke effectiviteit.

Ttif &Ttif & Arbo partner van Gardien bedrijfsfysiotherapieTtif & Arbo is een niet-traditionele arbodienst, maar voor veel bedrijven een partner in verzuimbeheersing en re-integratie.
Belangrijk in hun visie is de snelheid van handelen, het demedicaliseren, vaste contactpersonen, persoonlijke aandacht en inzichtelijkheid in het verzuimproces.

Re employ partner van Gardien bedrijfsfysiotherapieRe-integratiebedrijf R-employ is een compacte en gedreven organisatie met een bewezen staat van dienst op het gebied van mens en werk. De specialisaties zijn: Employabilty, Re-integratie en outplacement. Diensten kunnen zowel individueel als groepsgericht ingezet worden.